За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Tallpack опакова цялата верига от хранителни стоки

През последните години Tallpack се доказа като доставчикът с главно „Д“ за индустриални транспортни опаковки, както и за обслужване и поддръжка по цялата верига на хранително-вкусовата индустрия.
Ние предлагаме пълна гама от решения за доставка, монтаж и поддръжка на всякакъв вид технически транспортни опаковки, както и доставка на свързаните с тях части и опаковъчни материали 24/7.

Само при условие, че сте наясно с всички методи за опаковане, можете да дадете точен и правилен съвет. За екипа на Tallpack това е едно ежедневно предизвикателство. Всяка индустрия има специфични изисквания за транспортни опаковки. В тази връзка хранително-вкусовата промишленост не прави изключение. Tallpack може да се похвали с богат международен опит и със сигурност е правилният избор за разрешаване на каквито и да е проблеми, свързани с опаковките.

Фирмата предлага индивидуално решение за всеки проект, изпълнявайки всички условия по отношение на капацитет, гъвкавост, безопасност на храните, почистване, интеграция в производствения процес и т.н.

tp

 

От модулна линия за пакетиране до цялостна проектна линия по поръчка. 
Tallpack Bulgaria контролира цялата гама и произвежда и разработва в Нидерландия.

„За да дадете на клиента точния съвет, трябва да овладеете всички техники и да сте напълно наясно с консумативите и разходите за тях“

Широкото разнообразие от партньори превръща Tallpack в независим, гъвкав и ориентиран към решенията доставчик що се касае до опаковки за индустриален транспорт. Tallpack предоставя неутрален съвет по отношение на опаковането. Фирмата разполага с всякакви технологии за палетизатори, стреч машини, лентови опаковъчни машини, ролкови опаковъчни машини, инсталации за пакетиране и нужните опаковъчни материали като ръчно опаковъчно фолио, фолио за стреч машини, противоплъзгащи листове и предпазни материали.

Tallpack предлага решения в областта на индустриалното опаковане и съответото периферно оборудване: вътрешен и палетен транспорт, системи за палетизиране със свързани решения за сканиране, претегляне и етикетиране.

Основната дейност на фирмата е доставка и обслужване на пакетиращи машини, палетизатори, стреч машини, индустриални инсталации за пакетиране и нужните опаковъчни материали и консумативи.

Tallpack е част от Tallgroup

В „Tallgroup“ влизат: Тallpack International, Tallpack Belgium, Tallpack Bulgaria, Tallconsult, Endupack (Франция), Itatools (Италия) и Robotics Benelux (Нидерландия).

Групата е активна в следните отрасли: строителна промишленост и стоманена промишленост, картон и графична индустрия, химическа и фармацевтична промишленост, хранително-вкусова промишленост, складови и дистрибуторски компании.

Компаниите имат своя собствена пазарна философия, но тясно си сътрудничат в областта на технологиите и организацията. За целта се разчита на сплотен и гъвкав колектив от почти 60 служителя.

Разполагаме и със стандартни опаковъчни материали и апарати за ръчно опаковане на склад.

Tallpack е активен по цялата верига от производители на хранителни стоки. Благодарение на това ние имаме пълен поглед върху различните опаковъчни техники при следващия партньор от веригата. Тази информация се обменя в рамките на веригата, за да може да се гарантира сътрудничеството между партньорите и по отношение на опаковането.

Разходи за собственост

В продължение на няколко години разходите за консумативи често надвишават първоначалната инвестиция. Затова от финансова гледна точка е важно да се приложи правилен подход при определяне на финансовите последствия от тази инвестиция, а не само да се фокусираме върху първоначална инвестиция на опаковъчната линия.

Сертификати

Ние внедрихме система за качество, която отговаря на изискванията на стандарта ISO 9001, стандарта BRC IoP, насоките на FSC, контролния списък VCA**). Това гарантира, че с всеки изминал ден можем да предлагаме все по-добро обслужване на нашите клиенти, за да могат те да са успешни на пазара. Точно успехът на нашите клиенти е нашето голямо предизвикателство, към което се стремим.

Разполагаме с екип от служители, който е на Ваше разположение всеки ден. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от допълнителна информация.

cons

 

 

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн