За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Таллпак България предлага решения против приплъзване за хранително-вкусовата индустрия

В резултат на все по-стриктните изисквания в хранително-вкусовата индустрия Таллпак предлага нова версия на своя продукт Gripsheet, която да отговори на специфичните нужди на сектора.

Clear Grip представлява полиестерен лист в комбинация с противоплъзгащо точково покритие. Той гарантира максимален коефициент на триене, което предпазва продуктите от приплъзване на палета. Материалът е ефективен, защото е трудно пропусклив и служи като бариера против замърсявания на продукта при контакт с палета или други. 

Clear Grip листовете могат да се използват неколкократно и могат да бъдат внедрени в опаковъчния цикъл чрез ръчно поставяне или при автоматизиран процес с помощта на робот.

Те са идеално средство при палетизиране на кофи или кашони. Стреч фолиото не винаги е достатъчно за надеждно пакетиране, а нарушаване целостта на палета при изпадане на стока затруднява изключително процеса на транспортиране.

Clear Grip се използва в хранително-вкусовата, фармацевтичната, козметична и химическа индустрия, също така и при производството на домакински уреди или в строителния сектор.

Gripsheet Persbericht

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн