За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Опаковъчна линия „Casepacker“ с включен модулно изграден палетизатор

„Лавена“ се свърза с „Таллпак България“ за намиране на опаковъчно решение за нуждите на техните полуавтоматични производствени линии за мокри бебешки кърпички.

Повече

Tallpack опакова цялата верига от хранителни стоки

През последните години Tallpack се доказа като доставчикът с главно „Д“ за индустриални транспортни опаковки, както и за обслужване и поддръжка по цялата верига на хранително-вкусовата индустрия.
Ние предлагаме пълна гама от решения за доставка, монтаж и поддръжка на всякакъв вид технически транспортни опаковки, както и доставка на свързаните с тях части и опаковъчни материали 24/7.

Само при условие, че сте наясно с всички методи за опаковане, можете да дадете точен и правилен съвет. За екипа на Tallpack това е едно ежедневно предизвикателство. Всяка индустрия има специфични изисквания за транспортни опаковки. В тази връзка хранително-вкусовата промишленост не прави изключение. Tallpack може да се похвали с богат международен опит и със сигурност е правилният избор за разрешаване на каквито и да е проблеми, свързани с опаковките.

Повече

Таллпак продава първия „Автоматичен дозатор на листове“ и в България и прави процеса на опаковане по-устойчив

В рамките на два месеца от представянето си в BeNeLux, Таллпак продаде първия си „Cut’n Grip“ автоматичен дозатор на листове на производител на стомана в Белгия.

Чрез Cut’n Grip, Таллпак отговоря на нуждите на пазара, когато например се налага рязане на Grip листове както и PE, PET и картон с дебелина до 250 gr / m2 и поставянето им на палети или продукти, както ръчно, така и автоматично.

Повече

Таллпак България предлага чувалиращи машини за прахообразни продукти

Пакетиране в чували е позната територия за Таллпак. Дългогодишния ни опит с палетизиране и стабилизиране на торби се обобщава в богато портфолио с доволни клиенти в тази сфера. И все пак пазарното търсене изправи пред неустоимо предизвикателство специалистите в пакетирането.

Повече

Таллпак България предлага решения против приплъзване за хранително-вкусовата индустрия

В резултат на все по-стриктните изисквания в хранително-вкусовата индустрия Таллпак предлага нова версия на своя продукт Gripsheet, която да отговори на специфичните нужди на сектора.

Повече

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн